درباره نشریه

نشریۀ مشاوره توانبخشی

نشریه علمی مشاوره توان­بخشی، یگانه نشریۀ علمی در حوزه مشاوره توان­بخشی کشور است که ناهمسان با نشریات مشابه موجود، اختصاصاً به موضوعات روان­شناختی و مشاوره ­ای گروه ­های اصلی شایان توان­بخشی (سالمندان، افرادی دچار اختلالات اعتیادی و وابسته به مصرف مواد، افراد متأثر از بحران­ های طبیعی، انسانی و فناوری، افراد دچار بیماری­ های مزمن و اختلالات روان­پزشکی، کودکان، نوجوانان و بزرگ سالان دارای نیازهای ویژه و خانواده­ های آن ­ها، گروه­ های در خطر خودکشی و سایر آسیب­ های روانی-اجتماعی) می ­پردازد و شماره ­های آن، مقالاتی را در بر می ­گیرد که برای مشاوران توان­بخشی در زمینه­ های مشاوره، آموزش یا پژوهش مهم است. هر شماره شامل پژوهش های تجربی اصیل، مقالات نظری و مرور ادبیات جامع، مطالعات موردی، نقدهای پژوهشی، و یا بررسی­ های توصیفی خواهد بود.

نشریه علمی مشاوره توان­بخشی به صاحب‌امتیازی دانشگاه کردستان؛ مطابق بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در June 20, 2003 طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Creative Commons Attribution licence (CC-BY-NC) رعایت می‌کند. حق مؤلف برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آن‌ها می‌توانند مقالاتشان را به اشتراک بگذارند و یا در واسپارگاه‌ها آرشیوسازی نمایند. این بدین معنی است که این مقالات می توانند به راحتی به اشتراک‌ گذاشته شوند و مورد استفاده قرار گیرند؛ مادامی که به آن به‌درستی استناد شوند.

این نشریه درصدد است وضعیت مقالات ارسالی را در سریع­ترین زمان ممکن تعیین تکلیف کرده و کلیه مراحل ارسال، داوری، پذیرش و چاپ مقالات در آن شامل پرداخت هیچ هزینه ­ای نمی ­شود.

اطلاعات نشریه
نوع نشریه: علمی